Nije dolazio kući danima, objavili da se razveo nakon samo 24 dana braka, pa se sada oglasio

Adriano objavio fotografiju na Instagramu

Nije dolazio kući danima, objavili da se razveo nakon samo 24 dana braka, pa se sada oglasio

Endin Čaušević
Teme:

Legendarni brazilski napadač Adriano važio je svojevremeno za jednog od najboljih napadača svijeta, ali kada se odao alkoholu i noćnom životu doživio je nevjerovatan pad. Prije nekoliko dana našao se u centru pažnje nakon vijesti da se razveo od supruge nakon samo 24 dana braka, a sada je on odlučio da se oglasi.

Adriano je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Intera gdje je pružao zaista nevjerovatne partije i predviđalo mu se da će napraviti velike stvari u karijeri, ali na kraju nažalost doživio je nevjerovatan pad na samo dno.

Brazilac je bio u depresiji nakon smrti njegovog oca iz koje se nije uspio izvući dok je bio na vrhuncu karijere, a potom se više posvetio noćnom životu nego fudbalu i nažalost spasa nije bilo.

Adriano je doživio nevjerovatan pad i nakon toga većinom je igrao u Brazilu, te je završio karijeru zvanično 2016. godine, ali već od 2010. godine nije igrao na ozbiljnom nivou iako je tada tek imao 28 godina.

On je nastavio da rasipa novac koji je zaradio i tek se nekako uozbiljio prije nekoliko godina kada je priznao da dosta manje pije i posvetio se porodičnom životu kada je upoznao djevojku Micaelu Mosquitu.

Prije nekoliko sedmica oni su potvrdili na društvenim mrežama da su svoju vezu odlučili da krunišu brakom i da je ova 24-godišnjakinja rekla sudbonosno "da" nekadašnjem brazilskom reprezentativcu.

Oglasi

Međutim, prošle sedmice svi su bili iznenađeni kada se u brazilskim medijima pojavila informacija da su se Adriano i Micaela razveli nakon samo 24 braka i da je on kriv za njihov raskid.

Brazilski mediji tvdili su da je Adriano nestao na nekoliko dana iz njihovog doma i da mu Micaela nije mogla ući u trag, a kasnije se ispostavilo da je s prijateljima partijao dva dana i uopšte se nije javljao.

No, nakon svih špekulacija koje su se pojavile oko Adriana i njegove supruge Michele i nekadašnji napadač je odlučio da se oglasi i svemu tome stane u kraj, te objasni da su oni još uvijek zajedno.

"Ljudi, mi smo još uvijek u braku. Za zaljubljene osobe je normalno da se nekada posvađaju, ali sve to traje par dana i mi smo ok i još uvijek zajedno", napisao je Adriano na Instagramu.

   Fotografija koju je Adriano objavio sa suprugom Micaelom kako bi demantovao glasine da su se razveli nakon samo 24 dana braka

Adriano nije demantovao da su oni imali svađu i jasno je da je tu nešto bilo, ali ništa toliko drastično da bi se oni razveli nakon samo 24 dana braka.

Navodno, svađa je počela kada se Adriano nakon dva dana partijanja pojavio u svojoj kući što mu je supruga itekako zamjerila. Čak su oni nekoliko dana živjeli razdvojeno, ali očito je da su uspjeli da riješe nesuglasice i pomire se, te ponovo žive skupa.

Top Komentari

user1668888234
Živjet će sretno do kraja života
0 1
pjanke.sa
E super Cause moj dragi, bas sam se bio prepo da se nece razvest.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi