Adu: Ne radim kao promoter, posvećen sam fudbalu!

Demantovao natpise

Adu: Ne radim kao promoter, posvećen sam fudbalu!

Nedavno su inostrani mediji pisali o tome kako je Freddy Adu, nekadašnje 'čudo od djeteta', odlučio fudbalski teren zamijeniti noćnim klubom a pojavila se vijest da je odlučio otići u promotere.

Ipak, u takvim navodima nema istine, a to je postalo jasno nakon što se Amerikanac odlučio oglasiti putem svog Twittera.

"Nisam vlasnik noćnog kluba niti sam odlučio postati promoter. Posvećen sam fudbalu, 100%! Ne mogu da vjerujem da su ljudi uopšte povjerovali u to", napisao je Adu.

Ovaj fudbaler je u svojoj karijeri obišao mnogo klubova ali ni u jednom nije ostavio dublji trag. Posljednja stanica bila mu je Jagodina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije