Aguero u problemima zbog sinove fotografije

Ludilo u Argentini

Aguero u problemima zbog sinove fotografije

Sergio Aguero se našao na udaru jednog dijela argentinske javnosti i to zbog, vjerovali ili ne, fotografije koju je napravio njegov sin.

Benjamin Aguero je bio gost na utakmici Boce Juniors i tamo se pojavio u dresu ovog kluba, te uzeo autogram od Carlosa Teveza koji se oprostio od navijača na La Bomboneri.

Ako se pitate šta je tu čudno i sporno, odgovor je taj što su navijači Independientea optužili svog bivšeg fudbalera Sergija Aguera da nije vodio dovoljno računa o odgoju svog djeteta, jer da jeste - nikada mu ne bi dozvolio da obuče dres mrske Boce.

O svemu tome oglasila se i Benjaminova majka, koja je na društvenim mrežama poručila da su takve priče gluposti te da će Sergio jednog dana sigurno ponovo zaigrati za Independiente, kako je već više puta najavio. Ona je i "kriva" za ovu dramu jer je objavila fotografiju uz opis "Hvala Tevezu što je moj sin tako sretan".

Inače, Benjaminu Agueru je djed Diego Maradona, legenda Boce Juniors, pa je vjerovatno i on tu "umiješao svoje prste"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi