Fatalna Ajla iz Novog Pazara je "krivac" zašto se Špancu koji je prešao na islam promijenio život

Jota Peleteiro je promijenio život

Fatalna Ajla iz Novog Pazara je "krivac" zašto se Špancu koji je prešao na islam promijenio život

Admin Čaušević

Vijest da je bivši fudbaler Jota Peleteiro prešao na islam postala je jedna od glavnih tema u Španiji, a zanimljivo da je bivši član Real Madrid Casille i Aston Ville u vezi sa manekenkom iz Novo Pazara, Ajlom Etemović.

Nakon što je vijest postala javna reakcije iz Jotinom njegovog okruženja, prije svega njegove sadašnje partnerice, Ajle Etemović, bile su ogromne.

Srpska manekenka izbrisala je svoj Instagram profil, ali nije poznato radi li se o nečemu što se desilo ranije ili nakon objave da je njen partner postao musliman.

Međutim, romantične fotografije njih dvoje ostale su netaknute na računu bivšeg fudbalera. Jota i Ajla su u vezi od prošle godine, a sve su javnosti potvrdili početkom oktobra.

Zanimljivo da je do upoznavanja Ajle Jota dugo godina bio u braku sa Jessicom Bueno s kojom je dobio i dvoje djece, sinove Jotu i Alejandra.

Oglasi

Nakon što se razveo počeo je romansu s Ajlom i ponovo su počele da mu cvjetaju ruže.

Španski mediji pišu da je bivši fudbaler svojoj ženi i djeci još prije dva mjeseca saopštio da je prešao na islam te da je sve to utjecalo na njihov odnos.

Razlog zašto je Jota Peleteiro odlučio preći na islam je taj što je oduševljen tretmanom koji je imao, običajima i tradicijom koje je vidio u kući svog prijatelja, Faisala Bureslija, u Kuvajtu.

Iako su informacije na internetu poprilično šture za Etemović se zna da je rođena 1991. godine u Novom Pazaru te da se praktično od malih nogu počela baviti manekenstvom.

Ona je radila s renomiranim agencijama u gradovima kao što su Milano, Pariz i New York, dok je jedan dio života provela u prijestolnici Nizozemske, Amsterdamu.

Osim svoje istaknute manekenske karijere, Ajla je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, kao priznata influencerica, posebno na platformama poput Instagrama, ali je sada odlučila izbrisati profiil.

Ranije se pisalo i da ima nekoliko privatnih poslova te da je navodno suvlasnik u jednom od restorana, a svojevremeno je željela postati i glumica u bolivudskim filmovima.

Top Komentari

E.Car
Fatalna i Islam ne ide to skupa!!!
0 0
TurgutBayraktar
Dobar joj taj koktel izgleda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi