Ako ona bude na Olimpicu pada i Barca: Dres Vučice joj stoji savršeno!
Foto: Instagram

Upoznajte seksipilnu navijačicu Rome

Ako ona bude na Olimpicu pada i Barca: Dres Vučice joj stoji savršeno!

O. Lekić

Već godinama jedna velika "romansa" živi u Rimu. Naime, seksipilna Marika Baldini je odavno zaljubljena u Romu, a svoju ljubav prema klubu pokazuje bez puno suzdržavanja.

Marika je dobro poznata među simpatizerima Rome, s obzirom da često počasti svoje pratioce na društvenim mrežama provokativnim fotografijama s navijačkim rekvizitima u bojama Vučice.

Posljednji put je "zapalila" društvene mreže i pokazala svoju ljubav prema Romi kada se prije nekoliko dana uslikala u dresu Radje Nainggolana, a osim dresa Vučice u prvom planu je bila i njena izvajana stražnjica, što je svakako obradovalo sve njene muške pratioce na Instagramu.

Inače, Marika svojom aktivnošću na društvenim mrežama itekako doprinosi svojoj popularnosti, a ona je već odvano poznato lice u Italiji s obzirom da je učestvovala na tamošnjem reality programu "Tamarreide".

U zadnje vrijeme se bacila i na biznis, a u javnosti se pohvalila i činjenicom da je postala vlasnica članske karte svog omiljenog kluba, pa je čest gost na stadinu Olimpico. Za očekivati je da će Marica biti na Olimpicu i na revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Barce, a uz ovakvu podršku Roma sigurno može puno...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi