Aktiviraj Frend internet i uživaj!

Aktiviraj Frend internet i uživaj!

Sponzorski tekst

Priznali to sebi ili ne, svakodnevno smo sve više upućeni na internet; da bismovidjeli vremensku prognozu i uvjerili se da kiša neće pokvariti naše planove, da u trenutku provjerimo rezultate sportskih takmičenja koje nas zanimaju, ili da jedni drugima proslijedimo važne informcije, fotografije, video zapise.

O aktivnim posjetiocima Facebook stranice, ili ovisnicima o ovoj i drugimdruštvenim mrežama da i ne govorimo. Činjenica je da nas pametni telefoni sve više pokreću, usput nam u mnogome olakšavaju izvršavanje naših planova, a sve to upućujenas na izraženiju potrebu korišćenja mobilnog interneta. Stoga je uvijek dobrodošla promotivna ponuda,poput ove koja nam stiže iz m:tel-a sa dvadesetčetvoročasovnim neograničenim mobilnim internetom od 50MB, po cijeni od samo 1 KM u Frend ponudi.

Iz m:tel-a poručuju: "Kupi Frend internet i dobijaš 24 sata neograničenog surfanja najbržim mobilnim internetom u BiH.Besplatno pozovi *100# i aktiviraj tarifu za najboljeinternet iskustvo na svom telefonu, tabletu ili laptopu."

Potrebno je pojasniti dakao Frend korisnik, zavisno od svojih potreba, pored gorenavedene ponude, imate priliku odabrati itri druga paketa s neograničenim internetom i maksimalnom brzinom prenosa pdataka do 21 Mb/s:internet 1 GB s cijenom od 3,5 KM, koja važi jedan dan, zatim internet 250 MB po cijeni od 5 KM u trajanju od sedam dana i internet 500 MB utrajanju odtrideset dana po cijeni od 10 KM (bez PDV-a).

Kao i do sada navedene količine saobraćaja trošite po maksimalnoj brzini, koja se nakon potrošnje smanjuje, s tim da u navedenom vremenskom periodu i dalje imate na raspolaganju neograničen pristup internetu.

Radi podsjećanja korisnicima ponovićemo da se tarifna opcija internet primjennjuje samo unutar m:tel mreže i da se aktivira putem USSD koda *100# u okviru m:tel menija. Detaljnije o kompletnoj Frend ponudi kao i drugim m:tel uslugama možete se informisati na adresi mtel.ba, ili pozivom m:tel korisničkog servisa na besplatan info telefon 066 10 10 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije