Čuveni fudbaler godinama je pripremao iznenađenje za suprugu i mnoge je ostavio u nevjerici
Foto - Instagram

Nevjerovatni Alex Song

Čuveni fudbaler godinama je pripremao iznenađenje za suprugu i mnoge je ostavio u nevjerici

Midhat Šljivak

Kamerunski fudbaler Alex Song (35) godinama je karijeru gradio u Evropi, a ovaj iskusni veznjak može se pohvaliti da je igrao za Arsenal i Barcelonu, gdje je stekao poprilično bogatstvo.

Alex Song nekada je bio velika zvijezda kamerunskog fudbala. Desetak godina bio je među glavnim igračima ove selekcije, a upravo je u tom periodu igrao za Arsenal i Barcelonu.

Ovaj fudbaler nikada nije krio da mu je novac bio ispred bilo čega drugog. Nije mu bilo bitno hoće li igrati ili ne samo da je plata dobra.

"Održao sam sastanak sa sportskim direktorom Barcelone. Jasno mi je rekao da neću igrati previše, a ja sam pomislio: 'J**e mi se što neću igrati. Znao sam da ću postati milioner. Kada sam vidio koliko je novca i ugovoru i koliko ću zaraditi, nisam dva puta razmišljao'", istakao je Song.

Danas Song fudbal igra u Džibutiju. Ne krije da je bogat i da ima više od drugih, pa je tako odlučio za suprugin rođendan prirediti posebno iznenađenje.

Olivia je s njim od samog početka karijere. Vjenčali su se 2005. godine kada je stigao u Englesku, a iz zahvalnosti što je godinama bila uz njega Alex joj je odlučio izgraditi ni manje, a ni više zgradu.

Oglasi

Song je uložio nekoliko miliona dolara kako bi za svoju dragu napravio imanje kakvo zaslužuje. Poručio je da mu je to bio san.

"Sjećam se kada smo 2006. godine u Londonu živjeli u malom dvosobnom stanu i da sam ti prvi poklon kupio u lokalnoj radnji. Bila je to torba od 250 funti", napisao je Song i dodao je:

"Moj san je bio da ti poklonim ovako nešto. Uspio sam ga ostvariti i ponosan sam na to", rekao je Song.

Alex i Olivia su u braku 17 godina i imaju dvoje djece. Ona ga je pratila gdje god da je ovaj fudbaler išao.

Zbog toga je on odlučio da joj na ovakav način zahvali za svu ljubav i podršku koju je imao tokom svih ovih godina.

Kamerunski fudbaler karijeru je počeo u francuskoj Bastiji, a pored Arsenala i Barcelone igrao je još za Charlton, West Ham, Rubin Kazan i Sion.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije