Svjetski prvak ostavio djevojku jer je popularna na Instagramu, utješio se njenom prijateljicom

Prljavi veš izašao na vidjelo

Svjetski prvak ostavio djevojku jer je popularna na Instagramu, utješio se njenom prijateljicom

A. Čaušević

Sjajni veznjak i svjetski prvak za kojeg se otimaju najbogatiji klubovi Premiershipa posljednjih mjeseci je imao itekako buran ljubavni život, a sada je na površinu isplivao i prljavi veš.

Bivša djevojka Alexisa Mac Allistera, Camila Mayan, prekinula je šutnju o fudbaleru Liverpoola i njegovoj vezi sa Ailen Covom.

Liverpool radi na potpisivanju ugovora sa Mac Allisterom nakon što ga je odredio kao svoju glavnu metu na sredini terena.

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano nedavno je otkrio da bi argentinski veznjak mogao završiti na Anfield Roadu za manje od 70 miliona eura. Očekuje se da sve bude gotovo do kraja sljedeće sedmice.

Fudbaler Brightona je šest dana nakon osvojenog Svjetskog prvenstva ostavio djevojku i nakon toga završio s njenom najboljom prijateljicom

Meta Liverpoola je u međuvremenu prisustvovala vjenčanju argentinskog suigrača Lautara Martineza u ponedjeljak (29. maju). Bio je to prvi put da se veznjak pojavio u javnosti sa svojom djevojkom Ailen Cova.

Mac Allister (24) je ranije bio u vezi s modelom-influencericom Camilom Mayan. Par je bio zajedno u decembru, kada je zvijezda Brightona osvojila Svjetsko prvenstvo 2022. s Argentinom.

Oglasi

Mayan je bila u Kataru kako bi bodrila svog dečka i objavila slike s njim nakon finala 18. decembra. Međutim, Mac Allister je prekinuo s njom samo šest dana nakon što je Argentina pobijedila Francusku 4:2 na panele i osvojila Svjetsko prvenstvo.

To tvrdi argentinska novinarka Marcela Taura, koja je u februaru otkrila da je Mac Allister ostavio Mayan kako bi nastavio vezu s njihovim zajedničkim prijateljem Covom.

"24. decemba on (Mac Allister) je odlučio ostaviti nju (Mayanu)", rekla je Taura u argentinskoj televizijskoj emisiji Intrusos.

"Razlog za prekid je bio visok profil djevojke. I zašto mu smeta što je ona popularna?"

Oglasi

Mayan je progovorila o vezi Mac Allistera i Cove nakon što su njih dvoje viđeni zajedno na Martinezovu vjenčanju. Priznala je da se osjeća kao da je dobila nož u leđa te je cijelu sagu označila kao noćnu moru.

"Bila je to izdaja", rekla je Mayan. "Sve što se dogodilo, nisam mogla ni zamisliti ni u najgoroj noćnoj mori. Nikada ne bih mogla zamisliti toliko loših stvari o tako bliskoj osobi (Cova)."

Mayan je ipak otkrila da je primila poruke podrške od mnogih ljudi unatoč tome što Mac Allister ima više pratitelja od nje.

"Bilo je puno lijepih poruka, poruka podrške", dodala je Mayan.

Vrijedi napomenuti da su neke Mayanine fotografije s metom Liverpoola nakon finala Svjetskog prvenstva još uvijek na njeneom Instagram profilu. Komentari argentinskog reprezentativca u kojima izražava ljubav prema manekenki nisu izbrisani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi