Radi fudbalera ostavila fudbalerku, a potom i njega: Sada je pokazala sav svoj "arsenal"

Mnoge je ostavila bez daha

Radi fudbalera ostavila fudbalerku, a potom i njega: Sada je pokazala sav svoj "arsenal"

Admin Čaušević

Život joj je poput prave sapunice, a tek su joj 23.  Atraktivna fudbalerka je prvo bila u vezi sa svojom saigračikom koju je ostavila radi poznatog fudbalera. Sada je ponovo sama i odlučila je da pokaže svojim bivšim šta im nedostaje. 

Ženska fudbalska zvijezda Aston Ville Alisha Lehmann izgledala je senzacionalno dok je izlazila na plažu u Miamiju sa uskim bikinijima na svom atraktivnom tijelu. Ona je engleski fudbal stigla 2018. godine potpisavši za West Ham.

Od tada je stekla desetine miliona pratitelja na svim platformama društvenih medija. Lehmann je popularna zbog svojih nevjerovatnih fudbalskih vještina i dobrog izgleda.

I kako bi uživala u vremenu daleko od Ville i fudbalskog terena, Lehmann je otputovala u Miami na Floridi. Na jednoj u nizu od atraktivnih objava napisala je: "Samo opuštena bez ičega na umu."

Fotografije na kojoj se vidi "arsenal" s kojim raspolaže je mnoge njene fanove ostavio bez daha. Dosta je i muškaraca koji se nadaju da bi mogli doći do njenog srca.

Oglasi

Ona je prošlog mjeseca raskinula sa Douglasom Luizom, iako je veza na početku bila poput bajke sve je završeno brže od planiranog.

Luizu je smetalo što je ona previše pokazivala svoje tijelo na fotografijama, a na kraju ga je i ostavila zbog njegove silne ljubomore.

Prije nego što je bila sa Luziom, jedno vrijeme njena partnerica je bila saigračica iz reprezetnacije Švicarske, Ramona Bachmann.

"Ramona i ja smo odlučili krenuti različitim putevima u životu, zajedno smo donijeli odluku. Želim se zahvaliti Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspjeli stvoriti zajedno."

"Jako je cijenim i mi ćemo nastavite biti prijatelji i saigrači, naravno. Hvala vam na nezaboravnom provodu", napisala je ranije kada je javno otkrila raskid sa svojom bivšom djevojkom.

Poslije toga se okrenula vezi sa Luizom, ali ta romansa je bila kratkog daha. S obzirom kako se provodi jasno je da joj Ramona i David uopšte ne nedostaju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi