Tragedija u Brazilu: Utopio se otac Alissona Beckera
Foto - Instagram

Užasne vijesti

Tragedija u Brazilu: Utopio se otac Alissona Beckera

M. Šljivak

Otac golmana Liverpoola Alissona, Jose Agostinho Becker, tragično je izgubio život u Brazilu.

Jose je zaronio u rijeku Camaqua u mjestu Lavras do Sul i više se nije pojavio na površini.

Potraga za njim je počela odmah. Nažalost, ubrzo je njegovo tijelo pronađeno i ovo je zaista velika tragedija za golmana Liverpoola i porodicu.

Alissonov otac je imao 57 godina, bio je veoma vezan za sina i sigurno da će čuvar mreže Redsa teško podnijeti njegov prerani odlazak.

Brazilski timovi upućuju izraze saučeća Alissonu i njegovom bratu Murielu, koji brani za Fluminense.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gojazni_shljivoc
opet je midhat sljivac kopirao vijest direktno sa reddit r/soccer. stvarno nevjerovatno kakvo smece od novinara postoji da samo zna plagijat od drugih. smijesni novinarcic
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi