Neko je snimio film za odrasle na poznatom stadionu: Navijačima smiješno, klub ogorčen
Stadion su iskoristili kako bi snimili film za odrasle i sve su objavili na sajtovima (Foto: Screenshot)

Nevjerovatno

Neko je snimio film za odrasle na poznatom stadionu: Navijačima smiješno, klub ogorčen

Midhat Šljivak

Član francuske Ligue 1 Nica podnijela je prijavu protiv neimenovanih osoba koje su tokom prvenstvene utakmice protiv Lillea, odigrane 29. januara, snimale amaterski film za odrasle u prostorijama stadiona.

Rukovodstvo Nice odlučilo je pokrenuti postupak protiv neimenovanih osoba koje su tokom utakmice s Lilleom u prostorijama kluba snimale film za odrasle.

Dolazak na stadion 29. januara na utakmicu protiv Lillea, određene osobe su iskoristile kako bi snimile amaterski film za odrasle.

Scene filma počinju na tribinama, gdje glavni glumci započinju razgovor, a zatim se akcija seli u toalete stadiona gdje je na kraju snimljena kompletna scena.

Nakon što su se snimci pojavili na određenim sajtovima za odrasle, navijači Nice su prepoznali tribine Allianz Riviera stadiona, te je snimak postao hit.

Oglasi

Ubrzo je naravno sve došlo i do rukovodstva tima. Oni ovaj čin smatraju uvredom za klub i odlučili su podići prijavu protiv osoba koje su snimile ovaj film.

"OGC Nice je podigla tužbu protiv osoba koje su snimale film za odrasle u toaletima stadiona Allianz Riviere. Događaj se desio 29. januara na meču protiv Lillea", saopšteno je.

Definitivno su ovakve scene nešto što se ne viđa često u svijetu fudbala. Gledali smo mnogo toga na brojnim stadionima, ali s ovakvim scenama se jedan klub nije suočio.

Navijači Nice na društvenim mrežama su oduševljeni. Komentara je 'mali milion', ali su oni na kraju krivci što će se policija uključiti u sve.

S obzirom na to da je rukovodstvo kluba podiglo prijavu, policija će sada napraviti istragu i pronalazak osoba koje su snimile video ne bi trebao biti težak posao.

Sama registracija na sajtove za odrasle traži informacije o korisnicima, pa bismo aktere ovog filma uskoro mogli vidjeti na sudu.

Oglasi