Alvaro Morata i supruga Alice imaju nezaboravno ljeto

Uživaju na odmoru

Alvaro Morata i supruga Alice imaju nezaboravno ljeto

E. Škorić

Zvijezda Real Madrida Alvaro Morata uživa na medenom mjesecu u društvu supruge Alice Campello.

Novobračni par nedavno se vjenčao u Valenciji, a sada uživaju na Sejšelima. Morata je imao napornu sezonu, a nakon osvajanja La Lige i Lige prvaka odlučio je ozvaničiti svoju ljubav sa izabranicom Alice Campello.

I dok se nogometaša stalno seli u Englesku, gdje ga navodno žele Chelsea i Manchester United, on sa svojom ljepšom polovinom koristi svaki ljetni dan na jednoj od najljepših mogućih destinacija za odmor. 

Alvaro i Alice definitivno će dugo pamtiti ljeto 2017. godine, a nema sumnje da je pred njima još jako puno godina sreće, ljubavi i zadovoljstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi