Rodila mu dijete, ali zbog novca mu javno mu prijeti: "Pare ili ću ti snimcima okončati karijeru"
Ambar Nicole odlučila je javno prozvati veliku fudbalsku zvijezdu i traži od njega pare za dijete

Tvrdi da ju je maltretirao

Rodila mu dijete, ali zbog novca mu javno mu prijeti: "Pare ili ću ti snimcima okončati karijeru"

Midhat Šljivak

Ambar Nicole djevojka je koja je dobila dijete s fudbalskom zvijezdom i igračem Cincinnati Bengalsa Ja'Marrom Chaseaom i sada od njega traži novac za alimentaciju i prijeti da će mu okončati karijeru kontroverznim snimcima ako je ne isplati.

Profesionalni sportisti širom svijeta često upadnu u probleme kada su žene u pitanju. Među njima je i wide receiver Cincinnati Bengalsa Ja'Marr Chase od kojeg Ambar Nicole traži novac za alimentaciju.

Ambar je zatrudnjela s NFL zvijezdom. On očigledno ne želi ni da čuje za plaćanje obaveza prema djetetu, pa mu je Amber odlučila javno zaprijetiti.

Ona je na Instagramu objavila ogroman broj poruka u kojem mu prijeti objavom određenih snimaka koji bi navodno značili i kraj karijere.

"Gospodine Chase. Znam te dobro i imam dosta toga protiv tebe. Prestani izbjegavati odgovornost i sud. Znaš da imam snimke koji ti mogu završiti karijeru. Moj advokat će biti brzo tu i ti znaš šta trebaš raditi", jedna je od poruka koju je Ambar uputila, a u drugoj dodaje:

"Hoćete li da vam ovako ispričam sve horor priče koje sam imala s ocem mog djeteta. Pokušala sam se dogovoriti van suda, ali ne ide", ističe ona.

Oglasi

Potom je Ambar objavila i nekoliko fotografija razgovora s NFL zvijezdom. Tvrdi da ju je prebijao i traži njegovo otpuštanje iz Bengalsa.

"Izbacite ga iz lige. Umorna sam od njegovih prebijanja i prijetnji, nazivanja valstitog djeteta ku*kom. Nisi ti nikakav mušakarac, ti si užasna osoba", poručila je Ambar, no potom je izbrisala sve objave.

Ja’Marr Chase izabran je kao peti pik NFL drafta 2021. godine. Trenutno je jedan od najboljih wide recivera u ligi.

Protekle sezone odigrao je 12 utakmica, imao je 87 primanja za ukupno 1046 jardi i postigao je devet touchdowna.

Povrede su ga malo poremetile i nije bio na svom nivou. Očigledno je imao i probleme van terena i sada će morati da se nosi s njima, iako on vjeruje kako nije otac djeteta koje je Ambar rodila.

Oglasi