Amerikanci napravili pjesmu o sezoni Leicestera

Lisice pravi hit u svijetu fudbala

Amerikanci napravili pjesmu o sezoni Leicestera

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera jučer su proslavili titulu prvaka na domaćem terenu nakon pobjede protiv Evertona.

Navijači Leicestera su jučer zajedno sa fudbalerima na King Power stadionu proslavili titulu prvaka koju niko nije očekivao pred početak ove sezone. Leicester i dalje živi svoju najljepšu bajku jer će se naredne sezone na ovom stadionu igrati utakmice Lige prvaka.

Sigurno da je ova ekipa ove sezone u centru pažnje sportske javnosti širom svijeta jer su historijskim rezultatom skrenuli pažnju na klub koji je do prije par godina takmičio u nižem rangu engleskog fudbala.

U tu čast jedna grupa, pa možemo reći komičara, iz Sjedinjenih Američkih Država odlučila je napraviti pjesmu u čast Leicestera. Uz pjesmu su dodali i video koji najbolje opisuje "ludu" sezonu Lisica.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi