Amerikanci poludjeli zbog Messija: Bacili smo novac!

Fanovi najboljeg igrača svijeta razočarani

Amerikanci poludjeli zbog Messija: Bacili smo novac!

Argentina je sinoć savladala Boliviju rezultatom 7:0 u utakmici koja je odigrana u Houstonu.

Na stadionu BBVA Compass se okupilo dvadesetak hiljada gledalaca, a u najvećem broju su bili oni koji su došli samo kako bi vidjeli Lea Messija.

Na njihovu žalost, najbolji igrač svijeta je odlukom selektora Martina ostao na klupi, a u igru je ušao tek u 65. minuti.

Kako su Amerikanci naviknuti na šou, takav potez im se nije nimalo dopao, pa je danas na društvenim mrežama moguće pročitati mnogo komentara u kojim se jasno vidi njihovo zadovoljstvo.

Skupo plaćene karte su se ipak isplatile, ali razmaženi fanovi su željeli više. Messi jeste igrao samo 25 minuta i to kada je već sve bilo riješeno, ali mu je i to bilo dovoljno da postigne dva pogotka i to za svega deset minuta provedenih u igri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.