Ana Ivanović ne smije ostati trudna sa Schweinijem?

Sponzori nemaju milosti

Ana Ivanović ne smije ostati trudna sa Schweinijem?

Cijena dolaska na svijet novog člana porodice Schweinsteiger bila bi izuzetno visoka za Anu Ivanović. 

Ana Ivanović se u julu udala za Bastiana Schweinsteigera, a iako se o prinovi još ne govori, čini se da bi eventualna trudnoća itekako koštala teniserku. 

Prilikom potpisivanja sponzorskih ugovora Ana se zarekla da će tenis igrati do 30. godine, a ukoliko bi se svojom voljom odvojila od terena, morala bi plaćati 'penale' i do sedam miliona eura. 

Svoje interese je zaštitio Adidas od kojeg Ana godišnje ostvaruje dobitak u iznosu od pet miliona eura. Ako odluči zatrudnjeti i preskoči dvije sezone, dobila bi svega 1,5 milion eura, tj. u dvije sezone pretrpjela bi gubitak od čak sedam miliona eura. 

Milosti primjerice nema ni Dubai Dury Free koji u ugovoru nalaže obavezno sudjelovanje na pojedinim turnirima i njihovim reklamnim događajima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi