Ana Ivanović postala gospođa Schweinsteiger?

Nagađanja ili istina?

Ana Ivanović postala gospođa Schweinsteiger?

Ne tako davno mnogi njemački mediji predvođeni Bildom pisali da je veza srbijanske teniserske Ane Ivanović i njemačkog fudbalera Bastiana Schweinsteigera u krizi, a sve zbog njemačke manekenke Toni Garrn. 

Ipak, najnovija vijest vezana za najpoznatiji sportski par nakon razlaza Lindsey Vonn i Tigera Woodsa jeste da su se navodno tajno vjenčali. Ova informacija već nekoliko dana bruji u svjetskim medijima, koji ističu da su se teniserka i fudbaler vjenčali u prisustvu malog broja zvanica, rodbine i prijatelja, a burme su razmijenili jednog jutra na tajnommjestu.

Navodno se oglasila i Ana Ivanović i koja je na sve rekla "Nemam komentar".

Sve je na sumnju navela jedna situacija u kojoj je ar navodno viđen u jednoj zlatari kako bira burme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.