Anamaria je zbog Dončića ostala budna do pet ujutro, a onda ga je i nazvala...

Prati Lukine nastupe i u sitnim satima

Anamaria je zbog Dončića ostala budna do pet ujutro, a onda ga je i nazvala...

E. Škorić

Anamaria Goltes trenutno je u Sloveniji, a prvu utakmicu Luke Dončića u novoj sezoni NBA lige nije željela da propusti.

Lijepa Slovenka trenutno je na jednom modnom događaju u Ljubljani, ali unatoč svim svojim obavezama, nije željela da propusti Dončićev debi u novoj NBA sezoni.

DBez obzira na činjenicu da se NBA utakmice igraju u kasnim noćnim satima po našem vremenu, nakon završetka modne revije, Anamaria je otišla kući, pogledala utakmicu, a potom se čula sa svojom dragim ujutro.

"Gledala sam utakmicu. Odmah nakon završetka događaja otišla sam kući i ostala sam do pet ujutro kako bih gledala utakmicu i onda sam se čula s Lukom. Bio je izuzetno sretan, ovo mu je bila prva utakmica nove sezone i jedva sam čekala da gledam", ispričala je.

Imala je šta i da vidi, pošto je upravo Luka predvodio Maverickse do pobjede nad Washington Wizardsima. Slovenac je ubacio 34 poena uz devet skokova i tri asistencije.

Anamaria je govorila i o manekenstvu, rekavši da je Luka u svemu podržava, pa i u tome.

"Naravno, Luka me podržava u onome što radim. Imam svoje ciljeve koje želim postići", otkrila je Anamaria.

U Sloveniji se već uspjela probiti, a proboj na američko tržište ostaje velika želja.

"Ove godine sam potpisala s jednom od tamošnjih agencija u Dallasu. Još nisam započela s radom jer još uvijek obrađujemo papire i svu potrebnu papirologiju, ali nadam se da će se to uskoro dogoditi. Nadam se da ću uskoro moći upoznati svijet mode i na američkom tlu".

Oglasi