Menadžerica kćerci poklonila "zvijer" od 80.000 eura, uslijedio je scenarij tipičan za bogataše

Trenutno se oporavlja od povrede

Menadžerica kćerci poklonila "zvijer" od 80.000 eura, uslijedio je scenarij tipičan za bogataše

Admin Čaušević

Bogati roditelji nastoje da iznenade svoju djecu za 18. rođendan i uruče im poklon o kojem sanjaju cijelo djetinjstvo. To je bio slučaj i sa Anamarija Prodan, najbogatijom menadžericom na svijetu.

Prodan koja ima 50 godina iza sebe ima nkoliko neuspješnih brakova i propalih veza. Majka je troje dece, od koje je dvoje dobila sa košarkašem Tiberium Dumitrescuom.

Njena najstarija kćerka Sarah Dumitrescu ima 23 godine, bavi se košarkom i trenutno se u Rumuniji oporavlja od teške povrede koljena.

Zahvaljajujući bogatstvu svojih roditelja u životu joj nikad ništa nije falalio, a posebno je bio impresivan njen poklon nakon što je završila srednju školu.

Naime, dobila je automobil vrijedan 80.000 eura, poslije čega je uslijedio tipičan događaj za djecu bogataša sa brojnim povlasticama.

Oglasi

Sarah je divljala za volanom, nije previše marila za sigurnost u saobraćaju poslije čega je doživjela nesreću i automobil je uništen.

"Kada sam završila srednju školu poklonili su mi Porsche Cayenne. Više ga nemam. Imala sam poprilično tešku nesreću."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoLJPa9tilG/?hl=en[/instagram]

"Trenutno u SAD-u imam Range Rover i čekam da ga prebacim u Rumuniju. Željela sam BMW-a, ali je mama mislila da je to vozilo prebrzo za mene."

"Ono što želim je majčin Ferrari. Nekad ga uzmem i provozam, ali ono što stvarno želim je BMW I8."

Sarah je članica košarkaške ekipe Olle Miss. Prije nekog vremena je doživjela tešku povredu noge i njen period oporavka još uvijek traje.

U međuvremenu redovno objavljuje fotogafije na Instagramu i privlači mušku pažnju, baš kao i njena majka Anamarija koja je jako aktivna na društvenim mrežama.

Top Komentari

Adrian
Jedna vaspitna bi dobro došla.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi