Ancelotti izveo na večeru 50 zaposlenika Reala

Ancelotti izveo na večeru 50 zaposlenika Reala

Edmir Škorić

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti počastio je večerom brojne zaposlenike Real Madrida.

Ancelotti je pedesetak Realovih zaposlenika, među kojima su bili i brojni njegovi asistenti, izveo na večeru u Meson Txistu. 

Talijanski trener organizovao je druženje uz večeru i piće pred kraj 2013. godine, odnosno prije blagdana. U njegovom društvu su, između ostalih, bili njegov sin Davide Mauri, William Vecchi, Paul Clement, brojne osobe iz medicinskog osoblja, PR služba Reala... 

Zinedine Zidane nije stigao na večeru obzirom da je boravio u Brazilu gdje će se u petak obaviti žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo. Kako navodi AS, društvo je uživalo u brojnim specijalitetima.

"Pozvao sam ih, zato ja moram sve platiti..." u svom je stilu rekao Ancelotti za AS po dolasku u restoran, ali se kratko osvrnuo i na poraz Barce.

"Poraz Barcelone na San Mamesu? Presretan sam zbog naših dobrih izdanja, a ne zbog njihovog poraza".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti