Manekenka objavom 'izdala' fudbalera Dinama, slijedi mu kazna
Foto - EPA

Kastrati napravio zabavu

Manekenka objavom 'izdala' fudbalera Dinama, slijedi mu kazna

M. Šljivak

Manekenka Anđela Šimac nije mogla da ne objavi video sa zabave na društvenim mrežama i ispostavilo se da je na taj način napravila ogroman problem igraču Dinama i svom dečku Lirimu Kastratiju.

Mladi fudbal sa Kosova slavi 22. rođendan, a na društvenim mrežama su se pojavile snimke na koje je objavila njegova djevojka Anđela.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKHUCLAl7Xh/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKCXYtwlSvG/[/instagram]

Na njoj se vidjelo da je zabava itekako velika, a s obzirom na to da je vrijeme pandemije, prekršene su stroge epidemiološke mjere.

"Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše, niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima", saopšteno je iz Dinama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH_O_tlF78y/[/instagram]

Vidjet ćemo kakva će kazna biti za mladog igrača.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije