Ovom dječaku je FIFA 21 posao i niko ga još nije pobijedio
Foto - Facebook

Dječak iz Danske razbija konkurenciju

Ovom dječaku je FIFA 21 posao i niko ga još nije pobijedio

M. Šljivak

Dječak Anders Vejrgang je sa 14 godina jednostavno nepobjediv u igrici FIFA 21. 

Ovaj dječak je apsolutno nadmoćan u modu 'Ultimate Team' i dosad je upisao 210 pobjeda i nema nijednog poraza.

Za vikend je spreman da dobije još 30 mečeva kako bi postavio nove standarde i zaista je impresivno ono što radi.

Ovaj dječak već ima profesionalni ugovor sa e-sporst timom Leipziga. Međutim, kako nema 16 godina još uvijek ne može da se takmiči na turnirima, no u najpopularnijem tkamičenju "Ultimate Team' u kojem se kupuju i prodaju kartice sa igračima i prave sopstvene ekipe, Ander sima nestvaran skor od 210-0.

Svakog vikenda je doslovno razbija konkurenciju. Za sada mu niko ništa ne može, a u protekla dva mjeseca je zaradio nekoliko desetina hiljada eura.

[twitter]https://twitter.com/rblz_anders/status/1333227230588231681[/twitter]

Sigurno da ćemo u budućnosti još čuti za ovog dječaka kojem je FIFA od pete godine ono čemu je posvećen, a sa 11 godina je postao vrhunski igrač.

Top Komentari

Penderinos
Kakve su ono jedinice u dnevniku ima da to popravviš inače cu ti taj joystick slupati od gloovu
15 2
Ante G.
Ovi botovi sto pisu o djetinjstvu i slicne gluposti... Sta to treba da radi? Da igra klikera, lopte, "zmure"? To je za vas djetinjstvo? Jeste, jer ste vi naucili na to, bilo je tako u vrijeme dok ste odrastali. Ali isto tako, generacije prije vas su smatrale te stvari isto tako nenormalnim, kao sto je vama danas igranje sonija. Svako vrijeme nosi nesto svoje. Morate smanjiti koeficijent nesavremenosti... Nije svijet ni poceo niti ce se zavrsiti sa vama.
13 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi