Zvijezda La Lige očajna, njegovu dugogodišnju suprugu "zgrabio" drugi fudbaler i ne pušta iz ruku

Pronašla novog 'pravog' za sebe

Zvijezda La Lige očajna, njegovu dugogodišnju suprugu "zgrabio" drugi fudbaler i ne pušta iz ruku

Edmir Škorić

Dvije zvijezde španske fudbalske LaLige našle su se u ljubavnom trokutu s influencerkom, koja očito ima poseban fetiš na sportiste.

Andrea Sesma bila je u vezi s Ikerom Muniainom nekoliko godina i zajedno imaju dvoje djece. Vjenčali su se 2017. godine, no nakon četiri godine braka su rastavljeni.

O njihovoj razdvojenosti i porodičnom životu od razvoda ne zna se mnogo. Ona je hodala sa glumcem Miguelom Angelom Silvestreom nakon rastanka od Muniaina, ali sada je pronašla ljubav sa drugim fudbalerom.

Ljepotica je na Instagramu otkrila da izlazi sa Luisom Millom, trenutno igračem Getafea. Andrea i njen novi partner trenutno uživaju u romantičnim božićnim praznicima u Engleskoj.

Oglasi

Svoju vezu objavili su objavom na društvenim mrežama, zagrljeni ispred Big Bena i London Eyea.U međuvremenu, Milla je objavio omiljene fotografije njega sa svojom djevojkom uz natpis: "Iz Londona s ljubavlju."

Tako je Muniain zaboravljen. Tridesetjednogodišnjak je dva puta nastupio za reprezentaciju Španije, te je legenda Athletica sa 548 nastupa.

Dvije godine mlađi Milla trenutno nastupa za Getafe nakon što je prethodno bio član Granade i Tenerifea, ali je prošao akademiju Atletico Madrida.

Nema informacija o tome kako su se on i Andrea upoznali, ali sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, zaista uživaju u ovim danima kada se nestrpljivo čeka ulazak u 2024. godinu.

Oglasi