Anna otkrila kada ona i Robert Lewandowski rade 'one stvari': "Znam, neobično je..."

Imaju poseban ritual

Anna otkrila kada ona i Robert Lewandowski rade 'one stvari': "Znam, neobično je..."

Edmir Škorić

Robert Lewandowski jedna je od najpopularnijih ličnosti u Poljskoj, a ništa manje nije popularna njegova supruga Anna.

Anna je bila reprezentativka Poljske u karateu, ali naravno nije to razlog zašto je tako popularna u svojoj zemlji. Ona je posebno popularna zbog svog supruga koji je jedan od najboljih igrača u historiji nogometne reprezentacije Poljske, koji je nakon uspješnih godina u Bayernu, nastavio svoje golgeterske serije i u dresu Barcelone.

Napadačeva supruga predstavila je podcast u Poljskoj i pred mikrofonom otkrila razne intime, te očekivano privukla veliku pozornost ljudi širom Poljske.

Ispričala je kako su joj kćeri i kakav odnos ima sa suprugom. Par već ima dvoje djece: Klaru i Lauru. Anna tvrdi da su djevojčice "nebo i zemlja" razlika.

Jedna je, kako kaže, jako osjetljiva i mirna, a druga je "mali zemljotres prepun samopouzdanja i jako zabavlja, ali i muči svoje roditelje".

Oglasi

Anna je potom u podcastu kroz smijeh otkrila da je "na putu" i treće dijete i da ona i suprug rade na tome već neko vrijeme.

Za kraj, Anna je otkrila vrijeme u danu kada ona i njen dragi imaju seks. Tvrdi da je to "kada se dragi vrati s treninga". Nije precizirala tačno vrijeme i da li se to odnosilo na jutarnji ili neki od treninga kasnije u toku dana, ali priznaje: "Znam, neobično je".

Anna Lewandowski je nacionalna, evropska i svjetska osvajačica medalja u karateu, jedna od najpoznatijih kondicijskih trenerica u Poljskoj, ali i uspješna poslovna žena. Vlasnica je pet velikih firmi u svojoj zemlji i zapošljava preko 200 ljudi.

"Nisam htjela biti samo supruga nogometaša", kaže Poljakinja za Mundo Deportivo. Tako sama zarađuje zahvaljujući firmama kojima upravlja, a sve su vezane uz promicanje zdravog načina života.

Osim toga, Anna Lewandowska je diplomirana inženjerka tjelesnog odgoja i nutricionistica, pa je sva znanja stečena u školi i praksi iskoristila kako bi svom suprugu osigurala profesionalni napredak i dugu karijeru.

Tako su njih dvoje postavili sjajne temelje u treninzima, no jednako je važna i prehrana koja u slučaju Roberta Lewandowskog ima i bizarnu stranu. Kako prenosi Marca, poljski napadač obrok uvijek počinje desertom, pa tako koristi takozvanu obrnutu dijetu.

Za desert Robert uvijek jede crni puding napravljen samo od kakaa, bez dodanog šećera. Sljedeće jelo je odrezak od nemasnog mesa, poput piletine ili puretine ili ribe, dok je zadnje jelo salata ili juha.

Oglasi