Manekenka ulovila reprezentativca, prijateljicama poručila da bi baš on mogao biti "onaj pravi"

Novi slavni par na Otoku

Manekenka ulovila reprezentativca, prijateljicama poručila da bi baš on mogao biti "onaj pravi"

E. Škorić

Kako saznaje britanski list "Sun", engleska Premier liga ima novi par iz snova.

Riječ je o engleskom reprezentativcu Ericu Dieru (28) i južnoafričkom modelu Anni Modler (24). Prema pisanju otočke žute štampe, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i savršeno funkcionišu zajedno.

Ova manekenka sa adresom u Londonu je 2020. godine bila sa još jednim igračem iz Premier lige, slavnim Čileancem Alexisom Sanchezom (30), koji je u to vrijeme igrao u Manchester Unitedu, a kasnije za Inter i Marseille, čiji je sada član. Pretpostavlja se da je manekenku upoznao u Londonu dok je nastupao za Arsenal.

Sada je Anna pronašla novu "ljubav svog života", a riječ je o reprezentativcu Engleske koji je upisao 45 nastupa za svoju zemlju. Za nacionalni tim igra od 2015. godine.

Prije nekih 14 dana Modler je objavila na Instagramu fotografije s putovanja na Tottenhamov meč protiv Leicestera (6:2), gdje je očito pratila svog trenutnog partnera, koji je jedna od legendi Spursa.

Oglasi

Njihova veza još nije službeno potvrđena. Međutim, izvor za The Sun kaže: "Eric i Anna su u velikoj ljubavi. Često se viđaju. Eric je rekao prijateljima da su ovo bili vrhunse sedmice za njega - vratio se u engleski tim i završio sa fantastičnom djevojkom koja je prije bila u zagrljaju zvijezde Arsenala (Sanchez je igrao za Arsenal od 2014. do 2018.).

"Anna je ludo zaljubljena i prijateljima je rekla da bi Eric mogao biti 'taj'. Stvari između njih dvoje postaju ozbiljne", poručuje neimenovani izvor.

Bit će ovo samo jedan u nizu sklopljenih ljubavnih parova, no pitanje je hoće li Eric i Anna ostati do kraja. Često se desi da "velike veze" izmešu nogometaša i manekenki prebrzo završe iz ovog ili onog razloga, no Ericu i njegovoj partnerki za sada sve ide od ruke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgwxK3IKLsv/?hl=en[/instagram]

Eric je 28-godišnji zadnji vezni koji je prošao sve omladinske selekcije, a interesantno je, iako je rođen u engleskom gradu Cheltenhamu, da je ponikao u Lisabonu kao dijete Sportinga, odakle je 2014. godine i prešao u Tottenham.

Oglasi

Sa Spursima nema značajne trofeje, ali je poput Harryja Kanea ostao lojalan ovom timu i osam godina kasnije. Trenutno tim pod vodstvom Antonija Contea igra sjajno i bori se za nekoliko trofeja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CghLj__qtJ7/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cbs-if5P5Y_/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cbfb5CirxFO/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVztsLYqaG3/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAX-MLLqW6L/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

E.Car
Vjeruj mi Ana za tebe sam ja pravi, iskusniji sam 10 godina, ne treniram već 20 godina, ne gubim vrijeme na to!!!! Samo sam tvoj non-stop!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti