Anna Sidorova pokazala sve "čari" karlinga

Evo razloga da zavolite neobični sport

Anna Sidorova pokazala sve "čari" karlinga

Zimski sportovi na našim prostorima i nisu pretjerano popularni, a razlog je svakako što u tim sportskim disciplinama BiH nikada nije imala neko veliko ime otkako je postala nezavisna država.

Ima u BiH mnogo zaljubljenika u skijanje, skijaške skokove, a nedavno gostovanje mečeva hokejaške EBEL lige u Sarajevu, dokaza je i da ima onih koji vole pratiti dešavanja na hokejaškim plohama.

Ipak, rijetko ko će vam reći, ma koliko volio zimske sportive, da je gledao karling, a sve bi se moglo promijeniti nakon što je Ruskinja Anna Sidorova odlučila podići rejting sportu kojim se i sama bavi.

Ova prelijepa 22-godišnjakinja se fotografisala u veoma provokativnoj pozi, s ciljem da privuče što više publike na takmičenje u karlingu na predstojećim ZOI u Sočiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti