Antonija Mišura: Džeko ili Spahić? Moj izbor je Spahić

Zgodna hrvatska košarkašica

Antonija Mišura: Džeko ili Spahić? Moj izbor je Spahić

O. Lekić

Jedna od najljepših sportašica, hrvatska košarkašica Antonija Mišura, progovorila je o tome s kojim bi našim reprezentativcem prije izašla na večeru, Emirom Spahićem ili Edinom Džekom.

"Obojica su markantni i uspješni. Stvarno ne znam s kojim bi se mogla ljepše provesti. Ipak, prije bi me privukao onaj koji trenutno nije u vezi", hrvatski mediji prenose Mišurinu izjavu.

"S obzirom na to da sam čula da Džeko ima djevojku onda ne bih njega izabrala, jer tko zna kako bi to njegova djevojka protumačila. U tom slučaju, moj izbor je simpatični Spahić. On je i onako blizu mene. Rođen je u Dubrovniku, a ja u Šibeniku. Mislim da bismo se super slagali".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti