Poznati fudbaler se pojavio s maskom, prisutne častio srednjim prstom, a zatim se obrukao za volanom

Brown nastavlja nizati skandale

Poznati fudbaler se pojavio s maskom, prisutne častio srednjim prstom, a zatim se obrukao za volanom

Midhat Šljivak

Jedan od najvećih majstora skandala je poznati igrač američkog fudbala Antonio Brown.

Ovaj 33-godišnjak je tokom karijere pravio brojne skandale. Često je na udaru američkih medija zbog ponašanja, ali on ne namjerava stati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ0zwWtL4PH/[/instagram]

Tako se prethodnih dana ponovo našao u centru pažnje zbog načina na koji se pojavio u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, gdje je privlačio poglede.

Mnogi nisu imali pojma da se zapravo radi o njemu. Pojavio se s maskom na licu, identičnom koju je nedavno na Super Bowlu nosio kontroverzni Kanye West.

Ipak, fotografima nije mogao umaći. Oni su odmah shvatili da se radi o Brownu koji ih je zatim počastio srednjim prstom dok je izlazio iz kluba.

Oglasi

Tokom odlaska uspio je oštetiti u skupocjeni Ferrari čiji je vlasnik. Udario je od ivičnjak, ali srećom nije bilo težih posljedica i blagi udar vjerovatno neće biti ni potrebno popravljati.

Brown je sjedio u Ferrariju 488 vrijednom 330.000 dolara, ali vožnja s maskom mu je očigledno popriličan problem ili je jednostavno loš vozač.

Antonio Brown trenutno je bez kluba nakon što je dobio otkaz u Tampa Bay Buccaneersima zbog skidanja dresa u toku utakmice i u potrazi je za novim timom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaONhOorxS-/[/instagram]

Slavu je stekao igrajući za Pittsburgh Steelersima, a igrao je još za Oakland Raiderse i New England Patriotse.

Oglasi