Drama u Italiji: Legendarni fudbaler meta oružane pljačke u svom domu

Di Natale opljačkan

Drama u Italiji: Legendarni fudbaler meta oružane pljačke u svom domu

Eldar Ganibegović

Legendarni napadač Udinesea Antonio di Natale opljačkan je u svom domu u Italiji.

Portal Lanazione.it navodi da se pljačka u njegovom domu u Empoliju dogodila prije dvije noći.

Di Natale ja večerao s porodicom kada je naoružana banda upala u njegov dom i otuđila Rolex sat u vrijednosti od oko 30.000 eura. 

Prema La Nazioneu, banda je bila spremna u grmlju ispred kuće, čekala je da se jedan od stanara vrati kući, a zatim ga gurnula unutra dok su se vrata otvarala, uperivši u njega vatreno oružje i noževe.

U to vrijeme tamo je bio Di Natale sa svojom ženom, djecom i majkom.

Carrarese Calcio 1908, čiji je Antonio trener, objavio je izjavu u kojoj potvrđuje da je Di Natale opljačkan u svojoj kući te je pokazao solidarnost s trenerom i njegovom obitelji, koji su neozlijeđeni.

Ovo nije prvi put da je Di Natale opljačkan, jer mu je kuća opljačkana i 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi