Argentinska manekenka porazila 800 muškaraca u žongliranju

Messi joj može pozavidjeti

Argentinska manekenka porazila 800 muškaraca u žongliranju

Igru fudbalske reprezentacije Gaučosa ne krasi pretjerana ljepota ili atraktivnost, a to su dokazali i u dosadašnjim susretima na Mundijalu. 

Ipak, nakon ove priče mnogi Argentinci obraditi će pažnju na taj detalj. Pažnju na brazilskim plažama ovih dana plijeni argentinska manekenka Fiorella Castillo.

Pored atraktivnog izgleda Fiorella je sve iznenadila kako barata sa loptom, i to u cipelama sa visokom potpeticom. Naime, dvadesetčetverogodišnja Fiorella toliko dobro žonglirala je već u ovoj igri pobijedila čak 800 muškaraca na brazilskoj plaži Ipanema.

Nakon takvog niza logično je što ova simpatična Argentina želi najveći izazov - da žonglira loptu pred najboljim fudbalerom današnjice i njenim zemljakom Leom Messijem.

Ko zna možda je i Lea strah, on neke od ovih poteza ne bi sigurno mogao izvesti, makar ne u sandalama sa visokom petom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti