Arianny Celeste uhapšena zbog tuče sa momkom

Arianny Celeste uhapšena zbog tuče sa momkom

M. Skaka

Vjerovatno i najpopularnija UFC djevojka, Arianny Celeste privedena je u Las Vegasu prošle subote ujutro zajedno sa svojim momkom, Praveen Chandrom.

I Celeste (26) i Chandra (34) privedeni su zbog obiteljskog nasilja. Prema policijskom izvještaju, uposlenik hotela Wynn u kojem je par odsjeo čuo je razbijanje nakon čega je Celeste istrčala iz sobe.

Arianny Celeste navodi da je Chandra uhvatio za vrat i gušio te zdrabio za ruku dok su se svađali, a ona je njega ogrebala. Chandra tvrdi da ga je Celeste udarila u nos dok su se vozili limuzinom u kojoj je čitava svađa i počela. Momak je imao ogrebotine na rukama i grudima. Chandra je porekao bilo kakvo nasilje prema Celeste, te policiji predao i dijelove svađe koje je snimio svojim mobitelom, a na kojim se čuje kako je pita da li ga je udarila u nos.

Par će se pojaviti pred sudijom u Las Vegasu u petak ujutro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.