Aršavin se crveni: Supruga mu napravila skandal u avionu

Aršavin se crveni: Supruga mu napravila skandal u avionu

Supruga proslavljenog ruskog napadača Andreja Aršavina ovih dana se nalazi u centru pažnje.

Opće je poznato da zvijezde ponekad znaju biti razmažene, no ono što je Alisa Aršavin napravila u avionu koji je letio iz Moskve prema Almatyju je uistinu nevjerovatno.

Gospođa Aršavin je, naime, zbog svoje tvrdoglavnosti prije samog polijetanja izbačena iz aviona zajedno sa djecom i njihovom dadiljom, a sve je krenulo od toga što nije slijedila sigurnosne propise.

Kako bi izbjegla vezanje Alisa je pokušala da ubijedi posadu da je ona bivši agent KGB-a, zaboravivši da u današnje vrijeme nije teško provjeriti da se radi o ženi koja je supruga slavnog fudbalera, a vrhunac je bio pokušaj da smjesti dadilju svoje djece u biznis klasu, mada je platila kartu za ekonomsku klasu.

Nakon silnog prepiranja, posada aviona ju je izbacila, a pitanje hoće li supruga nekadašnje Arsenalove zvijezde u budućnosti biti dobrodošla u avione Aeroflota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi