Arsenal koji je pronađen kod navijača Lazija

Nakon pretresa 120 huligana

Arsenal koji je pronađen kod navijača Lazija

U Varšavi je sinoć pred susret 5. kola Europa lige između domaće Legije i rimskog Lazija uhapšeno oko 120 huligana italijanskog kluba.

Razlog njihovog hapšenja bio je napad na policijska vozila, a nakon što je uhapšena veća grupa navijača kluba s Olimpica nakon pretresa kod njih je pronađeno nekoliko desetak noževa, jedan bokser i jedna sjekira!

Nije poznato da li je neko od navijača Lazija zadržan na daljoj kriminalističkoj obradi, ali niti jedan od uhapšenih huligana rimskog kluba nije prisustvovao utakmici koju je njih klub dobio rezultatom 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.