Arsenalove zvijezde posjetile djecu oboljelu od raka

Lijep gest

Arsenalove zvijezde posjetile djecu oboljelu od raka

Midhat Šljivak
Teme:

Menadžer Arsenala Arsene Wenger, te napadači ovog tima Theo Walcott i Alex Oxlade-Chambrlain posjetili su jučer djecu oboljelu od raka.

Fondacija koju je pokrenuo Arsenal pomaže djeci koja su oboljela od raka, a igrači ovog tima su se nakon meča s Evertonom donirali svoje dnevne plate ovoj bolnici.

Iz godine u godinu Arsenalova fondacija sve više pomaže ovoj vrsti ustanova, a često su gosti oboljele djece i prvotimci londonskog tima.

Tako je bilo i u petak, kada su oboljele mališane posjetili menadžer Arsene Wenger, te napadači Theo Walcott i Alex Oxlade-Chambrlain...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.