Arsenalove zvijezde uživale u NBA ligi, ali Ozil i Kolašinac su imali "bitnije" stvari
Ozil je postao pravi ovisnik o video igricama, bio je zarazan Fortniteom, a sada je na red došao Mortal Kombat

Mortal Kombat ispred NBA spektakla

Arsenalove zvijezde uživale u NBA ligi, ali Ozil i Kolašinac su imali "bitnije" stvari

E. Škorić

U četvrtak navečer u Londonu se u O2 Areni igrao NBA susret između New York Knicksa i Washington Wizardsa.

I dok su Pierre-Emerick Aubameyang, Hector Bellerin i Lucas Torreira jedva dočekali da plate kartu i uživaju u NBA košarci, Mesut Oezil je imao potpuno drugačije planove.

Nakon što je brojne sate proveo igrajući zaraznu video igricu Fortnite, ovog četvrtka je učestvovao na turniru u popularnoj igri Mortal Kombat.

Zanimljivo da je s njim na ovom događaju bio i bh. reprezentativac Seda Kolašinac, no Arsenalovi gejmeri se nisu najbolje snašli, pa su brzo ispali.

Ozil se nije pretjerano naigrao ni u dresu Arsenala u posljednjih pet mečeva, pa je tako odigrao samo 45 minuta, a bivši igrač londonskog kluba Emmanuel Petit je rekao ono čega se navijači i plaše.

"Mislim da je Ozil izgubio svoju motivaciju i želju. Sada izgleda kao da samo čeka mirovinu", kazao je Petit.

Tako demotivisani Ozil sate provodid uz PlayStation, a sada je očigledno "navukao" i Kolašinca, za kojeg nismo znali da slobodno vrijeme provodi uz igrice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi