Žilavi Wenger (73) uhvaćen na "hlađenju" s mlađahnom brinetom, žena pored mu odmah pokazala grudi

Legendarni trener uživa u Grčkoj

Žilavi Wenger (73) uhvaćen na "hlađenju" s mlađahnom brinetom, žena pored mu odmah pokazala grudi

A. Čaušević

Viđen kako se sunča pod grčkim suncem, bivši trenera Arsenala Arsene Wenger primijećen je kako se opušta pored neidentifiikovan, ali znatno mlađe žene u bikiniju, piše The Sun.

Legendarni trener iskoristio je priliku da se odmakne od svog posla s FIFA-om kako bi se privremeno opustio na zlatnim plažama Mykonosa u Grčkoj.

U njegovom društvu je bila anonimna brineta koja je na sebi nosila smeđi bikini dok se sunčala pored Wengera na ležaljci na plaži.

Paparazzi su uspjeli uhvatiti i trenutak kada se brineta nagela prema Wagneru vjerovatno kako bi mu dala masažu i dodatno opustila tijelo ovog 73-godišnjaka.

Brineta s kojom je uživao Wenger 

Slučajno ili ne baš kada je brineta krenula da masira Wengera jedna dama u blizini je skinula grudnjak i pokazala svoje grudi, a Francuz nije odolio da ne pogleda. Fotografiju možete pogledati ovdje.

Inače, Wegner je ležao zavaljen u bijeloj košulji, sa sunčanim naočalama koje su mu štitile oči od intenzivnog mediteranskog sunca.

Oglasi

Nakon kupanja u moru, Arsene Wenger se zamotao u ručnik i ponovno opustio na plaži, ali i sigurno uživao okružen damama.

Što se osobnog života tiče, vezu s bivšom suprugom Annie Brosterhous prekinuo je 2015. nakon pola desetljeća braka.

Francuz je razveden od 2015. godine

Nakon svoje odluke da napusti Topnike, Wenger je u novembru 2019. preuzeo dužnost FIFA-ina šefa za globalni nogometni razvoj.

Njegov dosadašnj mandat je obilježen radikalnim prijedlogom da se promijeni pravilo ofsajda. Predloženo pravilo će uzeti u obzir cijelo napadačevo tijelo za ofsajd pozicije i bit će primjenjivano u novoj sezoni.

Wengerov mandat s Arsenalom završio je 2018. nakon impresvine 22 godine. Između ostalih Topnici su u tom periodu osvojili tri trofeja Premier lige i ukupno sedam FA kupova te postali jedan od najpopularnijih klubova na svijetu.

Oglasi

Najnovije vijesti