Tragedija bivše supruge nekadašnjeg igrača Arsenala: Skoro ostala bez nosa, a sad se bori za život

Zbog korone priključena za respirator

Tragedija bivše supruge nekadašnjeg igrača Arsenala: Skoro ostala bez nosa, a sad se bori za život

Endin Čaušević

Bivši igrač Arsenala, Andrei Arshavin, prolazi kroz najteže trenutke u svom životu.

Ruski mediji objavili su danas da je Arshavin ovih dana totalno izgubljen jer se njegova bivša supruga Alisa Arshavina bori za život.

Oni su zajedno bili nekoliko godina i imaju jedno dijete. Alisa je završila nedavno u bolnici zbog akutnog pankreatitisa i peritonitisa i bila je u umjetnoj komi.

Međutim, kada se krenula oporavljati i vraćati normalnom životu zarazila se koronavirusom zbog čega je ponovo u teškom stanju.

The former model previously said her nose had been 'mutilated' by a disease, denying speculation of a botched nose job

Njema majka Natalia potvrdila je da se Alisa bori za život i da je priključena na respirator. Njena pluća su itekako stradala i pitanje je da li će se uspjeti izvući iz svega toga.

Ovo je itekako potreslo i Arshavina iako su se oni razveli prije nekoliko godina.

Alisa denied speculation of a botched nose job

Također, bolest joj je skoro uništila nos, a nizom operacija to je nekako uspjela da riješi. No, u najgorem trenutku se zarazila koronom i trenutno se bori za život.

Alisa is fighting for her life after catching Covid

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Gledaj zadnje slike i slike sa vjencanja... ja sta ljudi sebi rade, to nije normalno.
17 0
Zulfikar
Hoce to ko vrsi facijalne korekcije, be tako rijetko zna se desiti i da se ne probude. Razumijem nekoga kome je sacmarica otpuhala po face, ali neko ko je normalnog izgleda cak sto vise i atraktivnog i onda se upusti u te avanture.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi