Prije šest godina slupao Ferrarija, a sada odlučio još jednom da se počasti

Vidal se pohvalio na Instagramu

Prije šest godina slupao Ferrarija, a sada odlučio još jednom da se počasti

Endin Čaušević

Arturo Vidal pohvalio se danas na Instagramu da je kupio novi automobil.

Vidal je odlučio da kupi Ferrari 488 i putem Instagrama objavio je nekoliko fotografija svog novog ljubimca.

Čileanac je kupio novog Ferrarija nakon šest godina od udesa kada je u potpunosti slupao Ferrari 458 nakon što je završena Copa America.

Tada je Vidal vozio u alkoholiziranom stanju i našao se na žestokom udaru kritika. Govorio je da više neće voziti tako brza auta i da će se smiriti.

No, to obežanje trajalo je šest godina i Vidal je odlučio da je došlo vrijeme da kupi novog Ferrarija.

On se počastio nakon što je s Interom osvojio Scudetto i provozao je novi automobil ulicama Milana. No, putem Instagrama je poručio da je sve to zaradio svojim radom, odricanjem i velikim zalaganjem.

"Rad, zalaganje, odricanje i istrajnost. Snovi su se ostvarili", napisao je Vidal uz fotografiju kako pozira pored novog automobila.

Vidal je za novog Ferrarija "iskeširao" oko 350.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi