Asmir Begović odao počast Stuartu Scottu

Legendarni novinar ESPN-a

Asmir Begović odao počast Stuartu Scottu

Dugogodišnji ESPN-ov novinar i zaštitno lice emisije SportsCenter, preminuo je danas nakon duge borbe sa karcinomom. 

Scott je proveo 21 godinu na ESPN-u, a najveći trag ostavio je vodeći centralnu sportsku informativnu emisiju na ovoj TV mreži SportsCenter. Njemu su danas počast odale brojne sportske zvijezde, među kojima su i Kobe Bryant, LeBron James, James Worthy, Robert Griffin III, Tiger Woods, Lance Armstrong. 

Počast novinaru ESPN-a odao je i reprezentativni golman Zmajeva, Asmir Begović putem svog Twitter profila. "Počivaj u miru Stuart Scott. Apsolutni gospodin," napisao je Begović na svom Twitter profilu. Begović je inače veliki fan američkih sportova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.