Assou-Ekotto: Budan sam od jedan! Hvala GTA 5!

Pohvalio se na Twitteru

Assou-Ekotto: Budan sam od jedan! Hvala GTA 5!

Fudbaler QPR-a Benoit Assou-Ekotto proveo je cijelu noć igrajući video igru GTA 5 pred utakmicu protiv Brightonom u engleskom Championshipu.

“Budan sam od jedan! Hvala GTA 5!” napisao je na svom Twitter profilu Assou-Ekotto

QPR večeras igra prvenstvenu utakmicu sa Brightonom (20:45), rivalom u borbi za promociju u englesku Premier ligu.

Kamerunac je posljednjeg dana prijelaznog roka došao iz redova Tottenhama prešao na pozajmicu u QPR, a do sada nije odigrao nijednu utakmicu za novi klub.

GTA 5 je najskuplja video igra svih vremena, pošto je njena izrada koštala 266 miliona dolara. Proizvodjač Rokstar je saopštio da očekuje milijardu dolara zarade u prvih godinu dana.

Da stvar bude gora Assou-Ekotto je nastupio u meču protiv Brighton u kojem je njegov tim odigrao 0:0, a on je na terenu od 22. minute zamijenio Onuohu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.