Atraktivna bokserka na vaganje došla u tangama

Niko nije znao gdje gledati

Atraktivna bokserka na vaganje došla u tangama

E. Škorić

Ebanie Bridges ponovo je privukla veliku pažnju na sebe nakon što se na vaganju pred borbu pojavila u izazovnom izdanju u donjem rublju.

Australka je mamila poglede prisutnih nakon što je u tangama stigla na vaganje. Mnogi nisu znali gdje da gledaju, pa i sam bokserski promotor Eddie Hearn.

"Eddie se trudi da ga ne uhvate u gledanju", napisala je sama bokserka nakon vaganja.

Ona je u prvoj borbi u organizaciji Hearna izgubila od Shannon Courtneay.

Poznata širom svijeta

Atraktivna australijska bokserka (34) postala je poznata širom svijeta zbog svojih atraktivnih nastupa pred borbe.

Bridges se na vaganjima pojavljuje u seksi vešu. Njene bujne grudi izazivaju veliku pažnju, a i u ringu je poprilično žestoka.

Oglasi

Plava bombardeka je dosta radila i na svom imidžu u posljednjih nekoliko mjeseci. Postala je poznata širom svijeta, a sada u ponudi ima i atraktivne fotografije.

Na svojoj zvaničnoj stranici jasno je poručila da je prezadovoljna što konačno ima pravi materijal kojim može raspolagati.

"Konačno imam kvalitetne fotografije za autograme. Označite sve za koje mislite da bi me voljeli imati na svom zidu", poručila je Bridges.

Omalena bokserska ima samo 155 centimetara.

Top Komentari

Celtic
Plastikara kao sve i današnje kurvice što ih Škorić objavljuje, izgleda čovjek se loži na plastiku : )
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti