Atraktivna crnka se upucavala Cisseu pred očima supruge

Situacija kojoj se nije nadao

Atraktivna crnka se upucavala Cisseu pred očima supruge

A. Beganović

Nekadašnji francuski reprezentativac Djibril Cisse ljetni odmor provvodi u Grčkoj, tačnije na otoku Mykonosu.

Cisse je odmor odlučio provesti na Mykonosu zajedno sa svojom suprugom. Prelijepo vrijeme iskoristili su za odlazak na plažu, no tamo se desilo nešto neočekivano.

Naime, Cisse je svojim sportskim stasom privlačio pažnju nježnijeg spola, no u jednom trenutku se našao u dosta čudnoj situaciji.

Francuskom fudbaleru pred očima vlastite supruge prišla je atraktivna crnka i počela mu se udvarati. Atraktivna crnka ga je počela i pipati, a sve to snimile su i kamere.

Cisse se malo izgubio, atraktivnoj crnki je rukom davao znak da nije trenutak za njeno udvaranje, a ne zna se šta se na kraju dogodilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti