Atraktivna golmanica ljubav traži preko interneta

Ljubav preko žice

Atraktivna golmanica ljubav traži preko interneta

Golmanica ženske hokejaške reprezentacije Švicarske očito nema sreće u ljubavi, pa ju je odlučila potražiti na jednom od "dating portala".

Naravno ovo nije promaklo švicarskim novinarima, a Florence Schelling je odmah dospjela u žižu tamošnje javnosti. Ipak, ona je demantovala da se na jednom "dating portalu" registrovala radi pronalaženja slične duše, već zbog kako je rekla želje da vidi šta rade ostali ljudi, ali i da s vremena na vrijeme "ubije dosadu".

Koliko je bila iskrena u svojoj izjavi procijenite sami nakon što vidite njenu profilnu sliku koju je priložila uz registraciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.