Atraktivna Hrvatica željela bi sa Divcem '1 na 1'

Najatraktivnija novinarka na planeti

Atraktivna Hrvatica željela bi sa Divcem '1 na 1'

Drugu godinu zaredom hrvatska novinarka Fani Stipković ponijela je laskavu titulu najseksepilnije novinarke na planeti.

Kao najinteresantnije intervjue Fani izdvaja one sa sportistima, a posebno sa najboljim fudbalerom svijeta za 2014. godinu Portugalcem Cristianom Ronaldom, ali onaj nakon što je osvojio prvu od tri Zlatne lopte. 

Fani posebno cijeni sportiste iz Srbije i ima jednu neostvarenu želju.

"Srbijanski sportisti su vrhunski, a ima ih mnogo. Novaka Đokovića sam već intervjuisala, ali bih voljela da ponovim intervju s njim jer sam stvarno njegov veliki fan, izuzetno je zabavan i karizmatičan. Voljela bih da intervjuišem i Vladu Divca i da pričam s njim o nekim nikada ispričanim momentima koje je proživio sa Draženom Petrovićem", rekla je Stipković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.