Atraktivna Neymarova sestra ljubi njegovog saigrača

Rafaella obožava fudbal

Atraktivna Neymarova sestra ljubi njegovog saigrača

O. Lekić
Teme:

Rafaella Beckran, sestra od brazilske zvijezde Neymara, već neko vrijeme je u ljubavnoj vezi sa njegovim reprezentativnim suigračem Lucasom Limom.

Tamošnji mediji su objavili informaciju da je Lucas Lima zanosnu Raffaellu Berckran upoznao upravo zahvaljujući Neymaru, a zaljubljeni par nedavno je svoje slobodno vrijeme iskoristio za posjetu Disneylandu. 

Ono što je interesantno, jeste da bi Neymar i Lima uskoro mogli postati veliki rivali jer je interes za 25-godišnjim veznjakom Santosa pokazao Real Madrid i nije isključeno da transfer bude realiziran u nadolazećem prijelaznom roku. 

U našoj galeriji možete pogledati neke od fotografija atraktivne Rafaelle čije je ime Neymar istetovirao na svom ramenu. Zaista je prelijepa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.