Atraktivna sestra Kim Kardashian "upecala" neiskusnu NBA zvijezdu

Atraktivna sestra Kim Kardashian "upecala" neiskusnu NBA zvijezdu

O. Lekić

Zvijezda Philadelphia 76ersa Ben Simmons počeo je avanturu sa sestrom Kim Kardashian, 22-godišnjim modelom Kendall Jenner.

Kako navode američki mediji, Simmons i Jenner su već nekoliko sedmica u vezi, a on je još jedan u nizu košarkaša sa kojim je Kendall u vezi.

Prethodno je izlazila sa igračem Detroit Pistonsa Blakeom Griffinom, a ranije se povezivala sa Chandlerom Parsonsom i Jordanom Clarksonom.

Njena starija i mnogo poznatija sestra Kim Kardashian također je jedno vrijeme izlazila sa košarkašem Krisom Humphriesom sa kojim je nekoliko nedjelja provela i u braku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti