Atraktivna Solo Hope u zatvoru zbog napada na sestru

Golmanica SAD-a

Atraktivna Solo Hope u zatvoru zbog napada na sestru

Atraktivna Solo Hope, golmanica ženske fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država uhapšena je, te se trenutno nalazi u pritvoru u zatvoru South King County.

Ovu informaciju prenio je The Seattle Times, a sve je počelo na kućnoj zabavi koju je u Kirklandu priredila Solo Hope.

Prema izvještaju pomenutog medija 32-godišnja golmanica u pritvoru je završila zbog napada na svoju sestru i njenog sina.

Prema izjavama policijskih službenika napadnute osobe prošle su sa lakšim tjelesnim povredama. Razlozi zbog koji je Solo Hope, osvajačica zlatne olimpijske medalje sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, napala svoju sestru i njenog sina još uvijek nisu poznati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.