Aubameyang nakon Spidermena, sada sa maskom Batmana?

Ima svoje superheroje

Aubameyang nakon Spidermena, sada sa maskom Batmana?

Pored činjenice da se već dokazao kao veliko pojačanje za tim Borussie Dortmund, brzonogi Pierre-Emerick Aubameyang unio je i neke novine u sastav akuelnih evropskih i njemačkih viceprvaka.

Ovaj sjajni fudbaler zna svoje golove proslaviti na čudan način, a uglavnom je to činio na način da svoje lice stavi masku Spidermana. Radio je to u St. Etienneu, ali i u Dortmundu. Ipak ovoga puta je svom frizeru naredio da na njegovoj glavi načini logo kojim se identifikuje drugi superheroj – Batman!

Je li na ovaj način napadač ekipe Jurgena Kloppa najavio još jednu ludu proslavu gola ili je ovo samo bila još jedna „luda“ ideja znati ćemo nakon današnjeg susreta u kojem će BVB na svom terenu ugostiti Freiburg našeg Mensura Mujdže

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.