Avdić: Razbio sam laptop kada je Spahić napravio penal u Francuskoj

Košarkaški ekspert se nervirao i zbog fudbala

Avdić: Razbio sam laptop kada je Spahić napravio penal u Francuskoj

Edin Avdić, komentator Arene Sport i kolumnista SportSport.ba, imao je vrlo zanimljivo gostovanje u jednoj sportskoj emisiji u kojoj nije pričao samo o košarci, za koju je ekspert.

Bh. komentator je izjavio da je jedan od sportskih trenutaka koji su mu najteže pali penal za Francusku u duelu protiv Bosne i Hercegovine (1:1), kojeg je skrivio Emir Spahić.

"Laptop sam slomio kada je Spahić napravio penal u Francuskoj a Nasri, ja mislim, dao gol. Imao sam ja tih ispada...", prisjetio se dobro raspoloženi Avdić, koji je objasnio i kako je 'nastradao' njegov laptop.

Osim toga, Avdić je ispričao i još neke zanimljive anegdote iz prošlosti, te priznao da je jednom prilikom slomio i video-rekorder, ali i pocijepao košulju tokom prenosa NBA utakmice iz studija.

Top Komentari

Chupy
Nije Spahic napravio penal u Francuskoj jarane. Bio sam na utakmici. Nego je sudac izmislio penal kojeg nije bilo. Bio je faul, 20cm izvan sesnaesterca, pogresno si se izrazio. Trebao si reci, "razbio sam laptop kada su nas na ocigled cijelog svijeta pokrali"! Platini je na poluvremenu naredio da pod svaku cijenu se ne smije utakmica izgubiti. Nadigrali smo ih, igrali se sa njima. Jos zalosnije je sto su u toj utakmici Mujdzi unistili fudbalsku karijeru, za zatvora start a ni zurtog ne bjese.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi