Avdija Vršajević i saigrači u ulogama "Otpisanih"

Pronašli se u kultnoj seriji

Avdija Vršajević i saigrači u ulogama "Otpisanih"

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Avdija Vršajević našao se na izlaznim vratima splitskog Hajduka.

Svoj novi status u klubu sa Poljuda Zmaj je najbolje opisao fotografijom iz kultne televizijske serije "Otpisani" koju je objavio na svom Instagram profilu. 

Njom je aludirao kako na sebe tako i na svoje saigrače koje je Hajduk otpisao, odnosno na koje u Poljudu više ne računaju.

Ovu šalu bh. reprezentativca pojedini nisu najbolje shvatili, što je kasnije izazvalo raspravu. U svojoj izjavi za hrvatske medije je objasnio o čemu se ustvari radi.

"Ne znam ko je to mogao dovesti u kontekst provokacije? Nema tu ništa uvredljivo. Mi smo otpisani i šta je tu nejasno? Meni je Hajduk vrh karijere i ja sam sretan što sam u Hajduku proveo pune tri godine. I dalje bih se borio svim srcem za Hajduk, jer, rekoh, on je za mene vrh! A ovaj plakat, pa to je mala zezancija. Hajduk je meni puno više dao, a sad su me otpisali", rekao je Vršajević.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.